E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Indulás: 2005-12-02
 
.

 
[71-52] [51-32] [31-12] [11-1]

2017.02.07. 22:12 Idézet
good evening Looking into the collections of the patches, it would be possible to exchange. Peter Slovakia

2014.09.29. 19:24 Idézet
Méhes

Bocsánat Attila! Azt hittem, annak a hülye Rézműves gyereknek a honlapja. Visszavontam minden amit az előző hsz-ben írtam. Elnézést kérek! Figyelmetlen voltam.

 

Üdv:Zsiga


2014.09.29. 19:19 Idézet

Te Gyula!

Nem tudom, hogy olvasod-e még ezeket a sorokat, ennek ellenére elmondok valamit. Nem elég, hogy anyagi dolgokban inkorrekt voltál, de most megnéztem a felrakott karjelvényeket is

Te Gyula! Te idegen tollakkal ékeskedsz! A karjelvényeid nagy része a www.karjelveny.x3. hu oldalról lett letöltve. Az én gyűjteményemmel ékeskedsz?

 

Ez nem szép!!!! Ejnye-ejnye!


2010.10.15. 17:18 Idézet

sziasztok Olvasók!

Én Rézműves Gyula vagyok, 2009 májusától gyűjtöm a magyar rendőrségi és határőri karjelvényeket.


Szeretném megkérni arra, hogy aki gyűjtő és van weboldala engem írjon be a többi gyűjtőtársak közé:


Név: Rézműves Gyula

E-mail: rezmuves.gy007@gmail.com

Web: http://www.karjelzes.eoldal.hu

 

Fő gyűjtési terüleletem: Minden magyar rendőrségi karjelvény, matrica tervezet volt, régebbiek és jelenleg használatban lévőek is, és a magyar határőrség is.

 

A KÜLFÖLDI KARJELZÉSEK NEM TARTOZNAK BELE AZ ÉRDEKLŐDÉSI KÖRÖMBE, eltekintve néhány nagyon értékes vagy ritka, illetve filmes-sorozatos karjelzéstől, akkor igen, érdekel.

 

Szeretnélek megkérni Háromszéki Attila, hogyha lehetséges a beírt adatokkal gyűjtőtársak közé felvennél? És én is felveszlek a gyűjtőtársak közé.

 

Egyébként nagyon és nagyon jó a lap. Várom a válaszod.

 

Üdv:

Rézműves Gyula


2010.06.19. 14:12 Idézet

Greetings from Malta

Nice Home Page you have. Look forward in doing some trading.

Please take a look at my home page at www.joe-borda.de.vu

take care

Sgt. Joseph Borda

Malta Police [Ret]


2009.09.15. 14:09 Idézet

Szia Attila!

Gratula a gyűjteményedhez! Próbáltam regisztrálni,sajna kevés sikerrel.Amennyiben érdekelne, akkor van egy plusz görög rendőri karjelzésem,amelyet cserealapként tudnék felajánlani.

Válaszod várva üdv:

Stall


2009.05.16. 12:47 Idézet

Hi, Greeting from Singapore. Nice page & police collection. Feel free to visit my page at http://s1.webstarts.com/aprilia69/ 


2008.09.08. 23:11 Idézet

Hi Very nice site,Im from TURKEY  I collect police badges and patches.If you want from TURKEY please write me.Be Safe

Murat2547@yahoo.comThank you!


2008.06.25. 16:58 Idézet

Hi Attila, 
Very nice site and very thanks for trade. 
Best regards, 
Mirek

tanator7@o2.pl


Thank you my friend!


2008.06.22. 06:37 Idézet

Hello,
I am from BANGLADESH. i am a BANK NOTES , COINS, PHONE CARDS,EXPIRED BANK CARDS collector.
I am offering POLICE ITEM, Crown/bottle cap, Stamp, Bank notes, coins, post cards,empty Cigarette's packs, Tea bag, Match box label, fdc, Revenue stamps and many other collectible things from my country and other countries.If anybody interested please mail me.
E-mail < mislamg44@hotmail.com >
Regards,
M. Islam


2008.06.12. 06:50 Idézet

Hello!

 A mai nap meg volt a 20000. látogató az oldalon. Mindenkinek köszönöm! 

The today's day the 20000. visitor was on web page. Thank you for it to everybody!

Attila


2008.03.01. 21:39 Idézet

Hali!
Jó az új banner! Kicseréled nálam?
Üdv: Jani

www.policepatches.gportal.huKöszi, persze...


2008.02.19. 06:53 Idézet

Hello!

 

I got your patches on Saturday. Thank You Very Much! I like them very much. I will add them to my patch banners when I get them back. Then everywhere I go with my patch collection, people will see the patches you gave me. Thank you again for sending me patches from your country.

 

Stay Safe,

 

Andy

 

Roseville, MI

USA


2008.01.27. 10:57 Idézet

nice site

http://freenet-homepage.de/dmdidi

best from germany

dieter


Thank you!


2008.01.17. 19:48 Idézet

A XVI.ker.karjelvényről nekem más a véleményem.Ez egy az említett Attila által megrendelt darab.Azt,hogy miért nem lett elfogadva arról sokkal bővebben lehetne beszélni.Ha érdekel a dolog hagyd meg Alfnál az elérhetőségedet és akkor elmondom neked.Ez az oldal nem erről szól ezért befejezem.

Továbbra is azt tudom mondani,hogy az oldal nagyon szép és nagyon jól összeállított oldal.Csak gratulálni lehet hozzá!

üdv: Zsiga www.karjelveny.hu


Köszönöm!


2008.01.13. 10:22 Idézet

Szia!

Ma találtam rá szörfözés közben az oildaladra, amihez csak gratulálni tudok.

Viszont a BRFK-s anyagok közt látható egy félresikerült cuccos is. Az a XVI. kerületi kék alapú karjelvény. Az nem tervezett  volt, hanem hibás kivitelezés egy olyan cégtől, ami végül nem ( vajon miért ? )  nem múködött közre a végleges verzió elkészítésében.

Ismerem Attilát, aki tervezte a végül be is vezetett karjelvényt. Soha nem tervezett tudtommal kék alapút és a kerület hivatalos címerétől eltérőt. (nem tudja, hogy írtam ide) Szerintem helyesebb lenne a "tervezett" helyett "rontott / hibás kivitelezést" írni alá. Szerintem!

 Üdvözlettel : LaciKöszönöm az infot! Nem tudtam semmit a karjelvényről, csak annyit, hogy nem rendszeresített darab. 


2007.12.15. 11:07 Idézet

Hi, my name is Dani and I´m  police patch Collector.Conglatulations for your nice collection my friend. Good work. I hope to trade soon with you.

Thanks

Dani

monthacho@hotmail.com

www.usuarios.lycos.es/monthachoThank you! 


2007.12.11. 20:12 Idézet

Hello,
Congratulations for your collection is a large and interesting collection.

A great  a nice web page.

Ah, it's a good reference for all collectors.
Again, happiness

From Spain

Juan

Oficial de Policia Local

juanfmr@ono.com

http://www.fortunecity.com/marina/pier/962/


Thank you! :)2007.11.13. 19:42 Idézet


Very nice site and nice patches. Congratulations. Andy www.police-patch.euThank you!
  
   

2007.11.07. 00:55 Idézet

AH! Baratom nagyon szep lap ez.  Nekem ez szeb mind ami volt ezelot.  Nagyon rendesen van csinalva, is van szep link utana.  Lehet hogy mikor van egy kis ido akor birsz teni egy hej hoval akinek engetsz bir teni egy darabot amit nem tud hogy honerul van.  Mind egy sapka, vagy jelveny, akarmit, de ugy hogy te birod adni engedejet.

Well, my friend this is a very nice page.  To me it is much nicer than the previous one.  It is made very orderly, and the links are nice to get at.  Maybe some day you can add a area where you can post pictures of items that people do not know where the item is for.  A identification section, and with your addition of the item, others looking at the item maybe able to email the owner of the item in question if they know what it is, or from where it is / was used.

I really appreciate your most gracious friendship and I send my warmest regards to your entire family.  I will always remember my visit with you.

Sergeant Eugene J. Fodor
Marion County Sheriff's Office, Ocala, Fl.
Retired:   Email:  sgtrodofe@gmail.comKöszönöm barátom!

  

[71-52] [51-32] [31-12] [11-1]

 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!